Jasper AI: Bespaar tijd en genereer de perfecte teksten!

Steeds meer handelingen kunnen automatisch gemaakt worden door middel van AI’s. Dit is ook het geval bij copywriting. Met behulp van Jasper AI (Vroeger bekend als Jarvis AI) heb jij de mogelijkheid om gebruik te maken van kunstmatige intelligentie. Daarnaast maakt deze tool gebruik van natuurlijke taalverwerkingstechnologie waardoor je automatisch inhoud kunt genereren die gebaseerd is op jouw input. Hierdoor kun jij, met behulp van Jasper AI, veel tijd winnen. Deze tool geeft je de mogelijkheid om goede en unieke teksten te schrijven. Daarnaast zul je altijd inspiratie hebben om over te schrijven. Ben jij al benieuwd naar onze review over deze SEO-tool? Ontdek het hieronder! 

Jasper AI: Hoe werkt het?

Kunstmatige intelligentie wordt op steeds meer gebieden gebruikt, dit is ook het geval in de schrijfwereld. Jasper AI creëert originele inhoud door het gebruik van AI. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van eenvoudige zinnen. Dit zorgt ervoor dat deze SEO-tool voor veel doeleinden gebruikt kan worden. 

Maar hoe doet Jasper AI dit eigenlijk? Deze SEO-tool maakt gebruik van een vernieuwde GPT-3 OpenAI API. Deze genereert unieke inhoud en levert deze in de meest overtuigende manier. Door middel van machine learning en AI-generatie heb jij de mogelijkheid om teksten te genereren die keer op keer uniek zijn. 

Je zult je vast afvragen: “Wat is GPT-3 eigenlijk?”. GPT-3 maakt gebruik van deep learning en is daarbij ontwikkelt met een grote hoeveelheid woorden van auteurs. Wanneer de AI een tekst genereert, kan hij terugkijken op zijn ontwikkeling. Daarna is hij in staat om volledige teksten te genereren en zijn handelingen te verbeteren aan de hand van aanvullende gebruikersinvoer. Jasper AI staat er om bekend dat ze vergelijkbare of zelfs betere teksten kunnen maken dan mensen. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door open source-technologie. Doordat de copywriting diensten van AI een stuk goedkoper zijn dan die van mensen, wordt er veel gebruik van gemaakt. Waar deze SEO-tool geld kost, is dit vrijwel verwaarloosbaar door de inhoud die het kan opleveren. 

Bekend om zijn snelheid

Met behulp van deze SEO-tool, heb jij de mogelijkheid om jouw geschreven inhoud om te zetten in boeiende teksten. Deze teksten kunnen gebruikt worden voor blogs, artikelen, social posts, advertenties en nog veel meer! Met behulp van sjablonen en editors heb jij de mogelijkheid om diverse Facebook-advertenties en blogpost te creëren. Ben jij benieuwd naar deze sjablonen? Lees dan snel verder!

Welke sjablonen biedt Jasper AI?

Jasper AI biedt je  de mogelijkheid om een grote hoeveelheid aan sjablonen aan te maken. Deze sjablonen kunnen hulp bieden bij makkelijke taken maar ook bij taken die minder eenvoudig zijn. Deze sjablonen maken gebruik van onderliggende AI, hierdoor zijn gebruikers een stuk minder tijd kwijt wanneer ze inhoud creëren. Echter, zijn deze sjablonen ontwikkelt om specifieke taken uit te voeren.
Zo biedt de SEO-tool de Chatterbot aan, deze tool is perfect voor alle teksten die gebaseerd zijn op social media inhoud. Voorbeelden hiervan zijn tweets en statusupdates. Daarnaast kun je gebruik maken van de Sales Report Generator die je helpt met de verkoop van producten. Dit is mogelijk doordat de AI, productomschrijvingen genereert aan de hand van feedback van klanten. Ook kun je gebruik maken van de LinkedIn Profile Creator. Deze tool levert kwalitatieve inhoud met als doel: het genereren van leads op profielpagina’s van LinkedIn. 

Snel en gemakkelijk antwoorden op klantrecensies

Waar het erg belangrijk is om te reageren op klantrecensies, kan dit een vervelend proces zijn. Jasper AI biedt sjablonen waardoor jij de mogelijkheid hebt om sneller reacties te genereren. Deze worden gegenereerd in de schrijfwijze die het beste past bij jouw merk. Daarnaast worden deze direct namens het bedrijf of jou verstuurd. 

Peilingen afnemen met Jasper AI

Met behulp van dit sjabloon hebt je de mogelijkheid om meer betrokkenheid te genereren bij jouw klantengroepen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om informatie te winnen over deze doelgroep. Met deze tool kun je meerdere peilingen afnemen. Deze peilingen kunnen betrekking hebben op verschillende onderwerpen en klantengroepen. Om het persoonlijker te maken, kun je ook de schrijfwijze aangeven.

Hoe jij zorgt dat je YouTube video’s gevonden worden!

Wanneer je wilt scoren op YouTube, is het erg belangrijk om een goede videobeschrijving te hebben. Echter, kan dit tijdrovend en vervelend werk zijn. Met deze tool wordt de specifieke inhoud gegenereerd voor je videobeschrijving. Door middel van het toevoegen van de titels van je video’s en verschillende trefwoorden, worden jouw teksten geoptimaliseerd voor SEO doeleinden. Hierdoor zullen jouw YouTube video’s eruit springen bij de kijkers van gerelateerde video’s. 

De perfecte tekst voor je Facebook-advertenties

Wil jij graag professionele Facebook-advertenties, maar neemt dit erg veel tijd in beslag? Geen  zorgen, met deze sjablonen heb je de mogelijkheid om, snel en eenvoudig, een diverse hoeveelheid aan variaties kunt genereren. Daarna kun je deze kopiëren en plakken in social mediaplatform van jouw keuze. 

Content Improver

Wil jij teksten creëren die bestaan uit verschillende zinsstructuren en sjablonen? Dan is de Content Improver de perfecte oplossing voor jou! Hiermee heb je de mogelijkheid om 600 tekens te genereren.  Hiermee kun je gemakkelijk artikelen op aanvraag schrijven en kun je snel reageren. Echter, is het ook mogelijk om de Content Improver te gebruiken voor het creëren van volledige artikelen. 

Meer dan twintig talen mogelijk op Jasper AI

Met het genereren van AI inhoud, is het mogelijk om inhoud te genereren voor je website en blogs. Daarnaast kun je deze genereren in een veelvoud van talen. Hierdoor kun je de vertaalde tekst van de ene taal gebruiken in andere talen. Dit zorgt ervoor dat je originele artikelen kunt genereren die geschreven worden met begrip voor de specifieke taal waarvoor hij geschreven wordt. Maar wat heb je hier voor nodig? Wat je nodig hebt, zijn enkele woorden en je moet een selectie maken van welk brondocument dient als invoerbestand.

Waaruit bestaat Boss Modus?

Wanneer je automatisch nieuwe inhoud wilt genereren voor je blogs, website en social mediaplatforms, dan is Boss Mode een goed oplossing voor jou! Bij deze kunstmatige intelligentie hoef je alleen het onderwerp in te voeren waarna Boss Modus een interessant kopie maakt. Dit kopie wordt beïnvloed door specifieke aanwijzingen. Hierdoor is het perfect wanneer je een ruwe schets gemaakt hebt, maar nog niet bent toegekomen aan het schrijven van de teksten. 
Jasper AI heeft de Boss Modus ontworpen zodat er niet meer alleen zinnen uitgebreid worden. Deze tool van Jasper AI kan zijn eigen ding doen ,doordat het de informatie overal vanaf haalt. Hierdoor hoef je niet meer zinnen te veranderen, maar worden er complete zinnen ontwikkelt. Hierbij is het wel belangrijk dat je aangeeft welke schrijfstijl er gehanteerd moet worden.

Hoe origineel zijn de teksten van Jasper AI?

Op het begin is het moeilijk te geloven dat Jasper AI zulke unieke en originele teksten kan genereren. Echter, voelt de tool zeer fijn aan en wordt er geen gebruik gemaakt van plagiaat. Hierdoor zijn de gegenereerde teksten volledig origineel. Uiteindelijk zijn we gestopt met controleren omdat we tevergeefs hebben gezocht naar plagiaat. Hier hebben we uiteindelijk niks van teruggevonden. Ben jij benieuwd naar de recensies van anderen over Jasper AI? Lees hier de recensies!

Personaliseer je pakket

Jasper AI is een goede SEO-tool wanneer je als schrijver verschillende duizenden woorden typt per maand. Met deze tool bespaar je een grote hoeveelheid tijd en geld. Het is voornamelijk voordelig voor mensen die samenwerken met online marketing gerelateerde bureaus. Zo is het standaard pakket vooral geschikt voor beginnende bloggers en is het Boss pakket voornamelijk geschikt voor marketingbureaus en marketeers. 

Wat kosten de pakketten van Jasper AI?

Er worden twee verschillende pakketten gehanteerd binnen Jasper AI. Daarnaast kan het zijn dat de pakketten niet hetzelfde kosten bij andere personen. Dit komt doordat elk pakket aangepast kan worden op de benodigde woorden die je kunt gebruiken per maand. Hoe meer woorden je nodig hebt per maand, des te meer je betaald. 
Bij beide pakketten ontvang je meer dan vijftig AI templates en ondersteuning voor meer dan twintig talen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij het standaard pakket nog gebruik te maken van chat ondersteuning en kun je Jasper AI gebruiken met maximaal vijf personen. Waar je bij het Boss Mode pakket een stuk meer mogelijkheden hebt, is dit ook terug te zien in de prijs. Ontdek hier de prijzen van het Starter pakket en het Boss Mode pakket!

Wanneer begin jij?

Aan de hand van Jasper AI is het mogelijk om inhoud te creëren die over een hoger kwaliteit beschikt. Daarnaast draagt deze tool bij aan het effectiever- en kostenbesparend te werken. Met Jasper AI heb je de mogelijkheid om volledige teksten of tweets te laten genereren maar heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van plagiaatcontrole en grammaticacontrole. Hierdoor heb je alleen één slimme AI nodig die het werk van meerdere mensen sneller en effectiever kan uitvoeren!

Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine