Neilpatel: Waarom jij moet kiezen voor Ubersuggest

Veel mensen die zoekopdrachten hebben ingegeven die gerelateerd zijn aan online marketing en sales of SEO zullen wel al eens van hem gehoord hebben: Neil Patel. Hier biedt hij informatie aan voor zowel beginnende SEO’ers als ervaren marketeers. Naast zijn gratis bijdrage, maakt hij ook gebruikt van betaalde programma’s die jou helpen om jouw website te verbeteren. Maar zijn deze programma’s het waard? Hier zullen we samen met jou ontdekken of Ubersuggest het waard is om te kopen!

De voor- en nadelen van Ubersuggest 

Zoals elke SEO tool bevat Ubersuggest zowel voordelen als nadelen. Maar welke zijn dat dan? Dat vind je hier!

Voordelen 

    • Ubersuggest maakt gebruik van een gratis versie.
    • Deze SEO tool biedt een breed aanbod aan functies en zoekwoorden, en functioneert snel.
    • Het is mogelijk om de Nederlandse taal te gebruiken bij de SEO tool.

Nadelen 

    • Bij het gebruik van de gratis versie is het niet mogelijk om bepaalde functionaliteiten te gebruiken.
    • Het is onduidelijk voor gebruikers waar de data vanaf komt.
    • Het kan zijn dat de gratis versie op den duur ook betaald moet wordt.

De gebruiksvriendelijkheid van Ubersuggest

Ubersuggest beschikt over een grote hoeveelheid tevreden klanten. De reden hiervoor, is de mogelijkheid om in het Nederlands te gebruiken. Daarnaast is de tool rechtdoorzee, hierdoor is het voor jou een stuk gemakkelijker om het overzicht te houden en is het erg gemakkelijk om te navigeren. Ook is ervoor gezorgd dat de informatie die geleverd wordt, makkelijk te begrijpen is voor gebruikers. 

De mogelijkheden van deze SEO tool

Ubersuggest is de perfecte tool om jouw zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Maar hoe werkt dit? Dat is simpel, je voert het zoekwoord in dat je wilt gebruiken en pas je de taal of het land toe waarvan je de informatie wilt ontvangen. Maar welke mogelijkheden biedt Ubersuggest eigenlijk? 

    1. Zoekwoord Suggesties

Het is voordelig wanneer je onderzoek doet naar de juiste zoekwoorden, dat je suggesties ontvang. Dit is precies wat Ubersuggest doet, deze SEO tool vertrekt zoekwoord suggesties. Ubersuggest levert informatie over het zoekwoord dat jij hebt ingevoerd en geeft daarnaast ook andere suggesties voor dat zoekwoord. Het voordeel hiervan is dat er mogelijk betere suggesties zijn voor jouw zoekwoord om te gebruiken. Hierdoor loop je geen kansen mist die betrekking hebben op het gebruik van zoekwoorden. De informatie die tijdens het zoekwoordenonderzoek wordt aangeboden, heeft betrekking op de kosten per click, het volume waarmee dat zoekwoord gebruikt wordt en de moeilijkheidsgraad om met desbetreffende zoekwoord hoog te scoren. Daarnaast wordt een breed aanbod van gerelateerde zoekwoorden aangeboden. 

    2. De invloed van zoekwoorden op de SERP

Ubersuggest maakt het voor jou mogelijk om te zien welke sites met dat zoekwoord in de Search Engine Result Page staan van Google. Daarnaast krijg je een grote hoeveelheid data over het aantal bezoekers dat actief is op die websites, het aantal backlinks die de site heeft en de domein score. Daarnaast biedt Ubersuggest de mogelijkheid om te zien hoe vaak dit op social media wordt gedeeld. Maar wat levert dit jou op? Dit zorgt ervoor dat je in één oogopslag kan zien of je kans maakt binnen de markt met desbetreffende zoekwoord. 

    3. Volg jouw vooruitgang

Is het jou gelukt om jouw zoekwoorden te verwerken in jouw website? Dan is het nu tijd om ze te volgen. Dat klopt inderdaad, Ubersuggest maakt het mogelijk om met de gratis versie tot en met 25 woorden te tracken. Je ontvangt informatie over de ranking van de zoekwoorden en met welke pagina’s dat ze gekoppeld worden. Daarnaast biedt dit inzicht in de vooruitgang die jij door maakt.

    4. Analyseer jouw bezoekers 

De volgende tool bekijkt vooral het aantal bezoekers van jouw website. Hieruit wordt verschillende informatie gewonnen die, door Ubersuggest, teruggekoppeld wordt naar jou. De informatie die jou wordt aangeboden heeft betrekking op de hoeveelheid organische zoekwoorden, het maandelijkse verkeer hierop, de domeinscore en het aantal backlinks waarover jouw website beschikt. Daarnaast ontvang je een grafiek die aantoont hoe goed jouw zoekwoorden scoren binnen de SERP. Daarnaast ontvang je een aantal websites die het beste scoren. Hierdoor kan je erg veel informatie bemachtigen om jouw website nog beter te maken. Door deze analyse is het gemakkelijker terug te koppelen waar jouw bezoeker vanaf komen.

    5. SEO Analyse

Door het gebruik van de SEO analyse kan je makkelijker problemen of verbeterpunten identificeren. Maar waaruit bestaat deze analyse eigenlijk? Deze analyse bestaat uit een audit en een backlink analyse. Met een Site Audit kan je zien welke punten  van jouw website nog verbeterd kunnen worden. Ubersuggest maakt gebruik van een soort schaal die bestaat uit kritische fouten, waarschuwingen en aanbevelingen. Het aanpassen van de kritische fouten zorgt voor een stevige positieve impact op de score van jouw website. Aanbevelingen zijn meer details die je het beste als laatste kan implementeren. Deze tool biedt daarnaast informatie over de laadsnelheid van jouw website. Tijdens deze analyse wordt je op 132 punten beoordeelt. Het is de taak om zo kort mogelijk bij dat getal te komen als mogelijk. Bij de backlinks kan je jouw backlinks vergelijken met die van jouw concurrenten.

Maar wat kost het eigenlijk?

Wanneer je tevreden bent met de gratis versie maar toch meer mogelijkheden wilt benutten, wordt het tijd om gebruik te maken van de betaalde abonnementen. Hierin kan je kiezen tussen drie verschillende pakketten. Wanneer je het voor jezelf wilt gebruiken is het “Persoonlijk” pakket de beste oplossing voor jou. Echter, wanneer je het nodig hebt voor ondernemingen, moet je een keus maken tussen het “Bedrijven” pakket en het “Onderneming/Agentschap” pakket. De drie pakketten verschillen van kosten en de hoeveelheid mogelijkheden die ze beiden. Hier vind je de kosten van de Ubersuggest abonnementen en welke het best aansluit op jouw wensen!

Zijn de kosten het waard? 

Door het grote aanbod aan mogelijkheden dat Ubersuggest aanbiedt bij de betaalde abonnementen, is zeker in balans met de prijs die het kost. Door het kosteloze pakket is deze SEO tool perfect voor zowel beginners als ervaren online marketeers. Ieder van de pakketten biedt andere functies aan. Kies welk van de abonnementen het beste bij jou past of maak kennis met het gratis pakket. 

Conclusie

Wanneer je ontzorgt wilt worden op het gebied van online marketing, dan is Ubersuggest dé perfecte oplossing voor jou! Deze SEO tool biedt jou de mogelijkheid om de SEO werkzaamheden makkelijker en beter uit te voeren. Wanneer je moeilijkheden ervaart met het gebruik van Ubersuggest, kan je altijd kijken naar video’s van Neil Patel die instructies geven over de manier waarop je het beste met de SEO tool kunt omgaan. 

Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine