SE Ranking: De perfecte SEO tool voor ZZP’ers

Wanneer je gefocust bent op het verhogen van jouw SEO, is het belangrijk dat jouw online activiteiten overzichtelijk te zien zijn. Hierdoor is SE Ranking een zeer populaire SEO tool! Met behulp van deze SEO tool kan jij jouw vooruitgang volgen. Wanneer je wilt weten hoe jij op verschillende zoekwoorden scoort en de data over jouw backlinks, dan ben je op de juiste plaats met SE Ranking. In het volgende artikel gaan we jouw informeren over de betaalde versie van deze SEO tool. Wil jij weten wat de voor – en nadelen zijn van deze tool? Lees dan snel verder! 

De voor- en nadelen van SE Ranking

Past SE Ranking bij jou? Dat is waarschijnlijk de vraag die jij jezelf stelt, maak je geen zorgen! We gaan jou laten zien wat de voor- en nadelen zijn ven SE Ranking! 

Voordelen

    • De tool is zeer gebruiksvriendelijk doordat het ontwikkelt is voor zowel ervaren als beginnende SEO’ers. Waar sommige tools chaotisch over kunnen komen, is dit niet het geval bij deze tool;
    • De kwaliteit die wordt gehanteerd ligt zeer in lijn met de prijs van de abonnementen;
    • SE Ranking biedt zowel informatie over het functioneren van jouw SEO en SEA;
    • Deze SEO tool biedt complete website audits waardoor jij op de hoogte bent van de verbeterpunten van websites. 

Nadelen

    • SE Ranking is soms langzaam in het functioneren. Dit heeft betrekking op de tijd die het neemt om de ranking resultaten te tonen;
    • In vergelijking tot andere tools, heeft SE Ranking veel tijd nodig voor het analyseren van websites; 
    • Binnen SE Ranking zijn er geen tutorials die jou uitleggen hoe de tool werkt. Dit is voornamelijk nadelig voor beginnende gebruikers. 

De gebruiksvriendelijkheid van SE Ranking

Wanneer het over gebruiksvriendelijke SEO tools gaat, komt vaak SE Ranking ter sprake. De manier waarop SE Ranking overzichtelijk wordt gemaakt heeft hier zeker een bijdrage in. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je kansen misloopt! Waar deze SEO tool zo ontworpen is dat het voor iedereen toegankelijk is, kunnen er wel verbeteringen worden gemaakt met betrekking tot tutorials en hulpvideo’s. Daarentegen maakt SE Ranking het zeer makkelijk om rapporten en websites te analyseren.

De mogelijkheden van deze SEO tool

Door de hoeveelheid aan tools, wordt SE Ranking ook wel als een alles-in-één tool gezien. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid tools waarvan jij gebruik kunt maken wanneer je een abonnement afsluit. Door het grote aanbod aan mogelijkheden, heb jij de kans om inzicht te krijgen in veel verschillende soorten data. Is dit niet precies wat jij wilt? Veel data voor een redelijke prijs waardoor jij jouw website kunt perfectioneren? Lees dan snel verder! 

    1. SEO SERP Checker

Wanneer je het hebt over SEO, heb je het natuurlijk ook over het gebruik van zoekwoorden. Maar hoe weet jij nu of je de juiste zoekwoorden gebruikt in jouw teksten? Met behulp van de SEO SERP checker, ben jij in staat om jouw zoekwoorden overzichtelijk bij te houden en informatie hier over in te winnen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te checken wat de belangrijkste zoekwoorden zijn voor jou en kan je deze zoekwoorden tracken. Hierdoor kan je de prestatie van jouw zoekwoorden bijhouden en wanneer nodig veranderingen implementeren. Daarnaast beschik je over data met betrekking tot verschillende zoekmachines zoals Bing, Google en YouTube. Ten slotte, kan je buiten de prestaties op zoekmachines ook de prestaties op de gebruikte apparaten bekijken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de website beter of slechter presteert op de mobiele telefoon dan op desktop. 

    2. Checken van Backlinks

Naast zoekwoorden, zijn backlinks één van de belangrijkste onderdelen met betrekking tot SEO. Maar hoe houdt je dat allemaal bij? Voor het bijhouden van jouw backlinks is het gebruik van een SEO tool dé perfecte oplossing. Met SE Rnaking wordt een overzicht aangeboden waarop je gemakkelijk jouw backlinks kunt inzien. Daarnaast biedt deze SEO tool verschillende informatie over desbetreffende backlinks. Je ontvangt informatie over de URL, het aantal externe links, de Google index status van de backlink en de waarde die jouw link bevat. Vind jij het ook belangrijk om jouw concurrentie in de gaten te houden? Geen probleem! Met SE Ranking ben je in staat om zowel deze informatie over jouw site als die van jouw concurrentie in te winnen. 

    3. Checken van Pagina’s

Bij veel SEO tools kan je een audit opvragen voor een hele site, maar kan je dit ook voor één pagina? Natuurlijk! Bij SE Ranking heb je de mogelijkheid om aparte pagina’s te analyseren. Maar wat heb jij hier aan? Doordat jij de mogelijkheid hebt om aparte pagina’s te analyseren, krijg je veel specifiekere verbeterpunten. Hierdoor is het voor jou gemakkelijker om eventuele fouten te identificeren en veranderingen te implementeren. Deze functie toont informatie over de score van een pagina, wat de rank is binnen zoekmachines en wat de gezondheid is van de pagina. Daarnaast ontvang je aanbevelingen om jouw pagina’s nog beter te maken. Voorbeelden van deze aanbevelingen zijn veranderingen aan afbeeldingen en het verbeteren van jouw URL. 

    4. Website Audit

Een van de bekendste tools die SEO tools aanbieden,  is de site audit. Met deze audit krijg je een overzicht over wat jouw website al goed doet en waar nog punten van verbetering zich voordoen. Maar wat gebeurt er eigenlijk tijdens een audit? Tijdens de audit wordt jouw website gescand door “spiders” op eventuele verbeterpunten die mogelijk zijn. Belangrijke onderdelen hiervan zijn de snelheid van jouw website, pagina’s die verbeterd kunnen worden en nog veel meer. Door het verbeteren van de gevonden verbeterpunten zorg jij voor een hogere score van jouw website. Hierdoor wordt jouw website hoger gepositioneerd binnen zoekmachines. Ben jij benieuwd naar de score van jouw website?

    5. Zoekwoord Suggesties

Een belangrijk thema binnen SEO en SEA, zijn zoekwoorden. Maar welke zoekwoorden kan jij het beste gebruiken op jouw website? Met SE Ranking hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Deze SEO tool zorgt voor een overzicht van verschillende zoekwoorden die goed scoren voor bijvoorbeeld concurrentie of lezers. Met de zoekwoorden suggesties heb jij dus altijd de beste zoekwoorden voor jouw doelgroep binnen handbereik. Met deze tool wordt ervoor gezorgd dat jij op de hoogte bent van de beste zoekwoorden die gebruikt worden. 

Maar wat kost het eigenlijk?

Binnen de markt van SEO tools, ligt SE Ranking aan de lage kant met haar prijzen. Dit zorgt ervoor dat SE Ranking een veel lagere drempel heeft om een abonnement af te sluiten. Daarnaast maken ze ook nog gebruik van een veertien daagse proefperiode. Hierdoor kan jij kijken of SE Ranking bij jou past en kan je al kennis maken met het navigeren door de SEO tool. Ben jij al benieuwd naar de abonnementen van SE Ranking?
SE Ranking bestaat uit drie abonnementen. Waar het eerste abonnement perfect is voor hobby bloggers, is het laatste abonnement de eerste keus voor online marketingbureaus. Het abonnement dat je afsluit hangt volledig af van de hoeveelheid data en mogelijkheden die jij nodig hebt. De drie abonnementen zijn: 

    • Optimum Abonnement;
    • Plus Abonnement;
    • Enterprise Abonnement. 

Wanneer je van alle functies gebruik wilt maken, raden wij het duurste abonnement aan. Naast de mogelijkheid om alle functies te gebruiken, heb je ook beschikking over meer data. Daarnaast is het aanbod van de veertien daagse proefperiode ook niet gebruikelijk. Veel SEO tools maken gebruik van ongeveer één week. 

Zijn de kosten het waard?

De pakketten van SE Ranking sluiten perfect aan bij verschillende doelgroepen, maar is het ook goed genoeg voor grote organisaties? De abonnementen bieden de juiste hoeveelheid data aan voor hobbyisten, zzp’ers en organisaties. Een van de nadelen is dat je pas gebruik kunt maken van alle functies wanneer je het duurste abonnement afsluit. SE Ranking heeft veel tijd geïnvesteerd in het creëren van een gebruiksvriendelijke omgeving voor zowel beginnende SEO’ers en ervaren online marketeers. 

Conclusie

Je hebt nu een goed beeld gekregen van de voor- en nadelen van SE Ranking. Daarnaast ben je erachter gekomen voor wie deze SEO tool perfect is, en wanneer je welk pakket het beste kan afsluiten. Ben je er nog niet over uit? Dan is de veertien daagse proefperiode van SE Ranking dé perfecte optie voor jou!  Hier heb je de mogelijkheid om te leren hoe het werkt en heb je de mogelijkheid om te kijken of deze tool bij jou past. 

Wij raden deze SEO tool voornamelijk aan voor beginnende ondernemers en zzp’ers. Dit komt doordat de mogelijkheden van Ahrefs, SEMrush en MOZ meer kunnen bieden wanneer je een grote hoeveelheid aan website hebt. Echter, kosten deze tools ook een stuk meer.

Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine