Mangools: Creëer goedkoop de beste website?

Heb jij behoefte aan een overzichtelijke lijst van alle belangrijke informatie? Dan is Mangools dé oplossing voor jou! Met behulp van deze SEO tool worden alle relevante inzichten voor jou op en rijtje gezet. Hierdoor ben je niet genoodzaakt om steeds te wisselen tussen verschillende data. Maar waarom is deze SEO tool zo populair onder online marketeers en beginnende SEO’ers? Mangools maakt, in vergelijking met de concurrentie, gebruik van lagere prijzen. Daarnaast is deze tool perfect voor de Nederlandse gebruiker omdat het een breed aanbod aan Nederlandse data aanbiedt. Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel door en ontdek of het jouw favoriete SEO tool wordt!

De voor- en nadelen van Mangools

Elke SEO tool heeft zijn voordelen en nadelen, maar welke zijn dat bij Mangools? Ontdek het hier! 

Voordelen  

    • Mangools maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk design;
    • In vergelijking met de kosten van andere SEO tools is het vrij voordelig;
    • Deze SEO tool staat bekend om de stabiliteit en betrouwbaarheid;
    • Mangools omvat vijf verschillende SEO tools in één.

Nadelen

    • Het is niet mogelijk om de dashboards te delen met klanten in verband met een agentschap;
    • De database gerelateerd aan links is een stuk kleiner dan de database van links bij grotere tools;
    • SEO tools zoals Ahrefs zijn uitgebreider
    • Bij Mangools ontbreekt het voor een deel aan de technische aspecten van SEO.

De gebruiksvriendelijkheid van Mangools

Mangools staat bekend om het gebruiksvriendelijke design dat overzichtelijk er uitziet. Daarnaast is het een zeer gestroomlijnde site die weet hoe je gebruik moet maken van kleur en hoe belangrijk overzichtelijkheid is. Deze SEO tool is zeer betrouwbaar en stabiel waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken voor onverwachte gebeurtenissen.  Mangools maakt gebruik van verschillende tools om jouw website, of die van jouw klant, volledig te optimaliseren. Ben jij al benieuwd naar deze tools? Lees dan snel verder! 

De mogelijkheden van deze SEO tool

Mangools maakt gebruik van vijf verschillende tools, hier gaan we toelichten wat die tools zijn en wat ze doen. 
   

   1. KWFinder

Met deze tool ben je altijd op de hoogte van het volume waarmee een zoekwoord wordt gebruikt binnen Google. Naast deze informatie, maakt deze tool gebruik van suggesties. Deze suggesties zijn perfect wanneer je niet zeker weet welk zoekwoord je het beste kunt gebruiken.  Daarnaast biedt de KWFinder data met betrekking tot de concurrentie waardoor jij op de hoogte bent van de zoekwoorden die door concurrenten in de markt gebruikt worden.

    2. SERPChecker

Wat is SERP eigenlijk? SERP is de pagina die jij te zien krijgt op Google wanneer je een zoekwoord ingeeft. Hier krijg je de meest relevante websites, volgens Google, aangeboden op jouw vraag. Met de SERPChecker kan je onderzoek doen naar zoekwoorden binnen een bepaald land of op een bepaald apparaat. Je ontvang van Mangools de websites die het hoogste scoren op dat zoekwoord en ontvangt daarnaast zeer waardevolle informatie over deze websites zoals de hoeveelheid links en de hoogte van hun autoriteit. Het is een perfecte tool om verbeteringen te identificeren en toe te passen op de website van jou of jouw klant. 

    3. SERPWatcher

Wat doet een SERPWatcher eigenlijk? Deze tool maakt gebruik van zoekwoorden die hij rankt. Zo kan je eenvoudig zien welke zoekwoorden goed zijn en welke zoekwoorden je beter kunt vermijden. De SERPWatcher biedt naast de ranking ook andere waardevolle informatie. Voorbeelden hiervan zijn: het volume per zoekwoord, waar jij gemiddeld staat, de beste positie die jij gehaald hebt en het aantal bezoekers dat verwacht wordt per zoekwoord. Met deze tool ben je altijd op de hoogte van een eventuele stijging of daling op Google. Hierdoor kun je snel actie ondernemen op de verandering die plaatsvindt. 

    4. LinkMiner

Wil jij graag zien hoe jouw concurrentie scoort en wil je de backlinks van jouw concurrentie achterhalen? Dan is de LinkMiner perfect voor jou! Deze tool toont waar de links van concurrentie vanaf komen en wat de reden is waarom concurrentie mogelijk beter scoort dan jou. Maar hoe doe je dit? Je kan in deze tool eenvoudig de link van jou of jouw concurrentie invullen waarna je een overzicht ontvangt over waar de backlinks vanaf komen. Daarnaast kan je zien waar de links uit bestaan, het aantal IP adressen en domeinen die gelinkt zijn en ontvang je waardevolle informatie over de flow van trust en citation. Hiermee kun je zien hoe betrouwbaar de website scoort en wat de invloed is van desbetreffende website.

    5. SiteProfiler

Met deze tool ontvang je een overzicht van informatie over het ingevulde domein dat je wilt bekijken. Door het invullen van de URL ontvang je verschillende informatie. Je ontvangt informatie over de best scorende content, de concurrentie, backlinks en gerelateerde informatie en informatie over de doelgroep. Deze tool is perfect om te leren van jouw concurrentie en natuurlijk ook van jezelf. Je krijgt te zien wat de best scorende content is, hierdoor kan je gaan kijken wat de redenen kunnen zijn dat die zo hoog scoort. 

Maar wat kost het eigenlijk?

Maar maken ze eigenlijk gebruik van proefperiodes en wat kosten  de abonnementen? Ja hoor! Mangools maakt gebruik van een proefperiode van tien dagen. Naast deze proefperiode maakt Mangools ook nog gebruik van zeer voordelige deals. De pakketten die ze aanbieden, kosten nog minder dan de helft van een Ahrefs, MOZ of SEMrush abonnement. Deze SEO tool bestaat uit drie verschillende abonnementen. De abonnementen zijn: 

    • Mangools Basic 
    • Mangools Premium
    • Mangools Agency

Wanneer je in je eentje gebruik maakt van de tool, raden wij het Basic abonnement aan omdat je hiermee goed uit de voeten komt en zeer zeker niet te veel betaald. Wanneer je als agentschap gebruik wilt maken van deze SEO tool raden wij het Agency abonnement aan. Dit komt doordat je met dit abonnement gebruik kan maken van tien logins die tegelijk opereren. Hier vindt je de kosten van de Mangools abonnementen!

Zijn de kosten het waard? 

Met het gigantische voordeel in kosten, is Mangools een zeer populaire keuze onder de gebruikers. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de eerste tien dagen gebruik te maken van een proefperiode waardoor je eerst kan kijken of Mangools bij jou past.  Onder Mangools vallen vijf tools waardoor jij veel verschillende informatie kan krijgen voor een lage prijs. Wanneer je toch behoefte hebt aan een breder pakket, is het altijd mogelijk om jouw abonnement te upgraden. 

Conclusie 

We hebben gezien dat één van de grootste voordelen van Mangools de prijs is. Deze prijs ligt ongeveer 70% lager dan bij de grote SEO tools zoals Ahrefs, SEMrush en MOZ. Het aanbod aan tools dat Mangools aanbiedt, is de prijs zeker waard. Naast de inzichten die je krijgt van jouw eigen website, ontvang je ook veel informatie over jouw concurrentie. 

Er wordt veel gebruik van gemaakt door grote bedrijven omdat Mangools een grote hoeveelheid data levert voor een lage prijs. Dit programma is zowel goed voor beginnende SEO’ers als voor de ervaren SEO’er. Dit komt voornamelijk door de prijs, proefperiode en hoeveelheid data die overzichtelijk wordt aangeboden. 

Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine