SEA: Hoe jij de nummer 1 wordt op Google

Ben jij op zoek naar een van de beste manieren om boven in Google te eindigen? Dan is dit artikel perfect voor jou! Hier gaan we jou uitleggen wat SEA is, wat de verschillen zijn met SEO en hoe dat je deze perfect kunt combineren om het perfecte resultaat te bereiken met jouw website. Ben jij al geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wat is SEA?

SEA heeft, in tegendeel van SEO, te maken met advertising op zoekmachines. Een goed voorbeeld van een van deze tools, is Google Ads. Het doel dat je hiermee wilt bereiken, is meer zichtbaarheid op Google. Hierdoor krijg je relevanter en meer verkeer naar jouw website. Dit kan betekenen dat jij uiteindelijk meer leads kan genereren. Naast het bovenaan staan op Google, kan jij nog veel meer advertenties plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn op YouTube en op andere platformen van Google. Hierdoor is SEA een van de belangrijkste componenten om jouw conversies en leads te optimaliseren.

Van enorme verschillen naar de perfecte combinatie

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen SEA en SEO? Waar de laatste zich voornamelijk focust op resultaten op betaalde basis, gaat SEO over resultaten op kosteloze basis. SEO is een betere oplossing op lange termijn terwijl de andere direct zichtbaar is binnen zoekmachines. Daarnaast is het resultaat van SEO een stuk moeilijker te meten dan de resultaten van SEA. Maar wat nu als je het combineert? Met SEA kan je precies meten hoe goed een bepaald zoekwoord functioneert. Dit kan je dan combineren met SEO. Een combinatie van deze twee, zorgt ervoor dat je jouw website kan laten richten op de belangrijkste zaken.

Wanneer sta jij bovenaan?

Ga jij alleen gebruik maken van Google Ads of ga jij het combineren met SEO? Er zijn veel verschillende manieren om hoger te ranken in Google. Echter, is SEA één van de snelste manieren om dit te verwezenlijken. Maar om een langdurig succes te bewerkstelligen is een combinatie tussen beide dé perfecte oplossing!

Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine