Overig: Programmeertalen, API’s en Hosting

Naast marketing tools, webdesign en online marketing zijn er nog andere invloeden de een rol spelen op het succes van jouw website. Maar wat zijn deze invloeden? En waar hebben ze mee te maken? Lees snel verder en ontdek de meest populaire programmeertalen, de betekenis van API’s en verschillende vormen van hosting.

Programmeertalen

Binnen dit domein gaan we dieper in de betekenis van programmeertalen. Wat betekenen ze en welke zijn populair om mee te beginnen? Dat vind je allemaal in het volgende artikel die dieper in gaat hierop. Deze taal is niet hetzelfde als Nederlands of Duits, deze taal is een combinatie van de visuele tekst op de website en de code die het mogelijk maakt om deze tekst in een bepaalde vorm te zien.

API’s

API’s, het klinkt heel moeilijk maar maak je geen zorgen! Het zijn digitale obers. “Digitale obers?” Hoor ik je denken. Ja dat klopt! API’s nemen net zoals de ober een bestelling op en zorgen dat deze doorgegeven worden aan diegene die ermee aan de slag moet. In dit geval, de keuken, daarna heeft de keuken een antwoord op de vraag van de klant waarna de ober het gerecht hier naartoe brengt. Ben jij benieuwd hoe dit digitaal te werk gaat? Lees dan snel ons artikel hierover!

Hosting

Maar hoe worden al deze online werkzaamheden eigenlijk mogelijk gemaakt? Dan kom je kijken bij hosting. Er zijn verschillende vormen van, ieder heeft zijn voordelen en nadelen. Het is aan jou om de keus te maken die het beste bij jou past. Maar welke vormen zijn er eigenlijk? Dat vind je in ons volgende artikel: Hosting: Het begin van jouw website.

Welk artikel gaat jou meer inzicht geven? 

Al deze aspecten hebben een grote invloed op jouw website, maar met welke ga je nu eigenlijk beginnen? Maak je keuze en zorg dat jouw website een nieuw succesverhaal wordt!